Reklamfilm

Är ditt företag, din produkt eller ditt varumärke i behov av exponering? Vi gör reklamfilmer efter önskemål.
Kontakta oss nu!

Kortfilm

Vill ni göra en kortfilm i något särskilt format? Höghastighetsfilmning, stopmotion eller 3D inspelning?
Vi har allt ni behöver.

Musikvideo

Är du en musiker, singer/songwrighter, instrumentalist eller producent? Vi erbjuder musikvideos/studiovideos och skapar spännande innehåll till era kanaler

Reportage

För att ett reportage ska blir framgångs-rikt så är det viktigt att man lägger fokus på hur reportaget presenteras. Våra kunskaper tar er hela vägen i mål.

Konferens

Är ert företag, förening eller stiftelse i behov av lokala videolösningar eller t ex webcast för något ändamål? Vi erbjuder kostnadseffektiva

Bolagsstämma

Vi erbjuder fullskalig produktion av bolagsstämman inklusive streaming till önskad plattform eller genom egna kanaler specifikt för ändamålet.

Live videoProduktion

Liveproduktion på evenemang är vår specialitet. Med styrda och fasta kameror och färgbehandling i realtid tid kan vi skapa magi på plats för alla gäster.

Videopresentation

Är du en skådespelare, musiker eller konstnär? Behöver du innehåll till ett evenemang eller en produktpresentation? Vi skräddarsyr efter önskemål

VIDEODOKUMENTATION

Föreviga ett minne, återupplev en händelse, studenten eller varför inte diamantbröllopet? Vi förevigar dina minnen och bevarar känslan.

videoeditering

Vid editering och färgbehandling anpassar vi ert material för att möta önskemål och krav. Med kontinuerlig dialog blir du delaktig hela vägen!

Timelapse

Med räls, sliders samt färgkorrigerad inspelning med egen LUT och med kamerahus i världklass så kan vi skapa er timelapsevideo färdig på plats.

PTZ / PTx Robotics

Till våra Blackmagic Micro Studio 4K kameror så finns det PTZ/PTx styrning från Rushworks. Styr alla parametrar från vår ATEM switch inkl zoom*

UTHYRNING

Vi hyr ut en stor mängd unika produkter från några utvalda tillverkare och leverantörer till konkurrenskraftiga priser. Ta en titt på hyresortimentet på sidan.

streaming Hosting

Vi tillhandahåller infrastruktur och egen plattform online. Med egen serverpark och AWS som partner så kan vi garantera 100% up/downlink på vår anläggning.

Storbildsskärmar

Vi erbjuder högupplöst videovägg i form av LED, projektorer från Barco, Christie och Panasonic samt storbildsskärmar om 55 respektive 85 tum från Samsung.

Men det stannar inte där!

Ovan ser ni lite kort en del av våra tjänster, men det stannar inte där utan vi har såklart mer upp i ärmen. Frågan är inte riktigt vad vi kan erbjuda utan lite mer "vad är ert behov?". Vi har många års kunskaper inom videoteknik och bildproduktion, vi har även ett brett kontaktnät som täcker alla kunskaper vi själva inte besitter samt så samarbetar vi med stora nationella och internationella aktörer för att kunna tillhandahålla tekniska lösningar och material efter önskemål.

Vi på EVS tycker det är kul med video, vi gör ett bra arbete och det är grundat i stort egenintresse i videoteknik och bildproduktion. Det är viktigt att ligga i framkant och att vara påläst men det är inte alltid lätt då utbudet ständigt förnyas. Vi har valt Blackmagic Design som vår leverantör av kamerahus och större del av vår produktions och efterbearbetningsutrustning. Alla kamerahus och näst intill all övrig hårdvara för live produktion har stöd för 4K, detta kan även kombineras med live visuals genom Resolume Arena. Vårt sortiment av BMD är konstant växande, vi erbjuder idag flera olika kamerahus, SSD inspelare, capture-kort, switch samt tillhörande skärmar och annat smått och gott. Det finns även tillbehör till utrustningen så som stativ, burar, robotstyrning (PTX), gimbal, dolly på räls med styrning, konvertrar, kablage, fiber och mkt mer. Om ni fått upp intresset för våra tjänster eller någon produkt i vårt hyressortiment, ta kontakt nu!